公益福彩app

  1. GODDU

    TANDEM Meer informatie

    1898

Een klein stukje metalen draad om papier aan elkaar te hechten, beter bekend als het ‘nietje’, is een patent van de man die ook deze auto ontwikkelt: Louis Goddu. De veelzijdige Goddu wordt in 1837 in Canada geboren en loopt van huis weg om zijn geluk in Amerika te beproeven. Hij bereikt zijn doel in alle opzichten, want hij wordt een groot zakenman en zet ruim driehonderd patenten op zijn naam.

Ook op dit zeer charmant ogende tweezittertje met een kleine, op brandspiritus lopende tweecilinder boxermotor achterin heeft Goddu het patent. De auto is voorzien van zeer vooruitstrevende techniek, zoals een bovenliggende nokkenas. De Goddu-auto’s, waarvan slechts enkele zijn vervaardigd, worden echter nooit op de markt gebracht, maar uitsluitend privé gebruikt. Deze Goddu Tandem blijft tot in de jaren vijftig in het bezit van de familie Goddu.

Tot de overige gepatenteerde uitvindingen van Louis Goddu behoren voornamelijk machines voor de schoenenindustrie, maar ook een geschutstoren voor een oorlogsschip。

彩库宝典app 公益福彩app 海南4+1走势图 EDF在线老虎机注册 天天斗牛